Menadžer Jeovila: Zabranio sam igračima selfije sa Runijem

Izvor: Sportal.rs, 04.Jan.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menadžer Jeovila: Zabranio sam igračima selfije sa Runijem

Ekipa Jeovila odmeriće snage sa Mančester junajtedom u utakmici FA kupa, a menadžer poslednje plasiranog tima Prve lige (treći rang takmičenja) Gari Džonson će pokušati da pripremi ekipu za okršaj sa velikim rivalom. Za Vestern Gazet Džonson je najavio da će "selfiji sa Vejnom Runijem biti zabranjeni".

- Brine me što igramo sa velikim timom u kojem ima zvezda. Teško je boriti se protiv ljudske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << prirode. Ovo je utakmica koju većina fudbalera neće odigrati ponovo. Siguran sam da već misle, da li će mi Runi dati kopačke? To će se desiti - bio je otvoren Džonson.

- Ne smeta mi ako se to desi nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, ali ako se to desi ranije biću besan. Ne želim da momci prave selfije sa Runijem. Ući ćemo borbeno i pokušati da zaustavimo jedan od najboljih timova na svetu. Dok sam ja tu, selfija neće biti.

Menadžer Jeovila takođe je najavio da se njegov tim uprkos razlici u igračkom kadru neće braniti.

- Nikada, kao menadžer nisam parkirao autobus i to neću uraditi ni protiv Junajteda. Želimo da stvaramo prilike - zakljkučio je Džonson.

(Foto: Beta/AP Photo/Jon Super)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Menadžer Jeovila pred Mančester: Zaboravite selfije, danas idemo u bitku!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2015

Trener poslednjeplasirane ekipe Prve divizije Geri Džonson hrabrio igrače pred današnji orkšaj sa Đavolima..Veliki dan za maleni Jeovil Taun. Fenjeraš engleske Prve divizije (treći rang takmičenja prim.aut) dočekaće danas u okviru FA Kupa Mančester junajted, ali menadžer Jeovila Geri Džonson...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.