Memfis se odriče Zagorca?!

Izvor: RTS, 16.Okt.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memfis se odriče Zagorca?!

Prema navodima novinara ESPN-a Adrijana Vojnarovskog Rade Zagorac neće igrati za Memfis i uskoro će napustiti ovaj tim, prenosi portal Mondo.
Rade Zagorac (22, 206) u Memfisu se poslednjih pola godine vredno pripremao za debi u NBA ligi, ali kako sada stoje stvari, prvi zvanični nastup u najjačoj konkurenciji neće ostvariti u dresu Grizlisa.

Tim koji ga je na draftu 2016. uzeo sa 35. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pozicije, navodno je spreman da ga se odrekne samo 24 sata pre početka sezone 2017/18!
Novinar ESPN Adrijan Vojnarovski objavio je na Tviteru da se na Memfisovoj "listi za odstrel" nalaze Zagorac i plejmejker Vejd Boldvin, koji je prošle godine izabran kao 17. pik.
I jednog i drugog pokušaće da "trejduju" u neku drugu ekipu, a ako ne uspeju, otkupiće njihove ugovore i učiniti ih slobodnim agentima.
Zagorac je letos potpisao na "2+1" godinu. Ove sezone mu je garantovana plata 950.000 dolara, a sledeće 1,6 miliona dolara, u bruto iznosima.
Tokom predsezone je nastupio na pet mečeva, uz prosečan učinak od 3,6 poena, 3,2 skokova, 1,0 asistencija i 0,8 ukradenih lopti za 10 minuta.
Pogledaj vesti o: NBA,   Twiter

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Memfis će zameniti ili otpustiti Zagorca

Izvor: Beta, 16.Okt.2017

Košarkaški klub Memfis zameniće ili će otpustiti dvojicu igrača sa prošlogodišnjeg drafta u NBA ligi Radeta Zagorca i Vejda Boldvina, preneli su danas američki mediji. Kako se navodi, Memfis mora da smanji broj igrača na 15 pre isteka roka za registrovanje ekipa uoči početka takmičenja u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.