Meloun nezadovoljan odbranom: Manje priče, više truda

Izvor: RTS, 01.Nov.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meloun nezadovoljan odbranom: Manje priče, više truda

Trener Denver nagetsa bio besan posle poraza svog tima od Nju Orleansa. Majk Meloun pozvao igrače da smanje priču, a da svoje kvalitete pokažu na terenu.
Denver je protiv Nju Orleansa doživeo drugi poraz u sezoni, a trener Nagetsa Majk Meloun posebno je bio nezadovoljan igrom u odbrani svog tima.

"Sramno! Izuzetno loše izdanje u odbrani. Sramota me je kako smo odigrali", rekao je vidno iznervirani >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Meloun posle meča.
Posle tri početna trijumfa, Nagetsi su izgubili drugi uzastopni meč, a Pelikasnima je to bila prva pobda u sezoni.
"U timu imamo velike 'govornike'. Svi pričaju o nekim visokim ciljevima i šampionskim ambicijama, ali to je sra.. Nemojte da pričate, pokažite to na terenu", rekao je trener Denvera.
Sredinom poslednje četvrtine trener Nagetsa je u jednom trenutku zamenio čak četiri igrača.
"Igrači sa klupe su imali bolji pristup, više su se borili. Moramo da nađemo način da i starteri igraju jednako agresivno, pošto za sada to definitivno ne čine", završio je Meloun.
Naredni meč Denver igra u Orlandu 3. novembra.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.