Meloun demantovao saradnju sa reprezentacijom Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2020, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meloun demantovao saradnju sa reprezentacijom Srbije

Prvi trener Denver nagitsa Majk Meloun demantovao je da će se priključiti košarkaškoj reprezentaciji Srbije na predstojećem olimpijskom kvalifikacionom turniru, koji će se u junu održati u Beogradu.

Prvi strateg tima iz Kolorada, uoči utakmice između Denvera i Šarlota , na pitanje američkih medija da li će sarađivati sa reprezentacijom Srbije odgovorio je da "to nije tačno".

Ipak, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prenose mediji, pretpostavlja se da su pregovori između trenera Nagetsa i Košarkaškog saveza Srbije još u toku.

Informaciju da će se Meloun priključiti srpskom timu je na svom sajtu u noći između utorka i srede objavio Košarkaški savez Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.