Trener Devera Majk Meloun demantovao saradnju sa reprezentacijom Srbije

Izvor: RTS, 16.Jan.2020, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Devera Majk Meloun demantovao saradnju sa reprezentacijom Srbije

Prvi trener Denver nagitsa Majk Meloun demantovao je da će se priključiti košarkaškoj reprezentaciji Srbije na predstojećem olimpijskom kvalifikacionom turniru, koji će se u junu održati u Beogradu.
Prvi strateg tima iz Kolorada, uoči utakmice između Denvera i Šarlota , na pitanje američkih medija da li će sarađivati sa reprezentacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije odgovorio je da "to nije tačno".

Ipak, kako prenose mediji, pretpostavlja se da su pregovori između trenera Nagetsa i Košarkaškog saveza Srbije još u toku.
Informaciju da će se Meloun priključiti srpskom timu je na svom sajtu u noći između utorka i srede objavio Košarkaški savez Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meloun demantovao saradnju sa reprezentacijom Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2020

Prvi trener Denver nagitsa Majk Meloun demantovao je da će se priključiti košarkaškoj reprezentaciji Srbije na predstojećem olimpijskom kvalifikacionom turniru, koji će se u junu održati u Beogradu...Prvi strateg tima iz Kolorada, uoči utakmice između Denvera i Šarlota , na pitanje američkih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

“Novosti” saznaju: Meloun će sigurno biti deo tima Igora Kokoškova

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2020

Trener Denvera je u pravu kada kaže da nije tačno da će biti savetnik u reprezentaciji Srbije Majkl Meloun će biti uz košarkašku reprezentaciju Srbije tokom leta, tačna je vest koja je “Novostima” potvrđena iz Košarkaškog savez Srbije i posle odgovora trenera Denvera...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.