Izvor: B92, 18.Avg.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekmanaman na meti Njukasla i Seltika

Engleski Njukasl i škotski Seltik zainteresovani su za igrača madridskog Reala Stiva Mekmanamana, prenose španski mediji.

Madridjani su spremni da prodaju reprezentativca Engleske, nakon što mu je trener Karlos Keiroš saopštio da ne očekuje standardno mesto u prvih 11, s obzirom da je, nakon dolaska Dejvida Bekama, srednji red Reala "do kraja ispunjen".

Mekmanaman je u Real stigao iz Liverpula pre 4 godine, a nakon dve prilično uspešne sezone, u kojima je redovno igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i postigao jedan od golova u finalu Lige šampiona, 2000. godine protiv Valensije, usledile su dve najlošije godine u karijeri 31-godišnjeg Engleza, u kojima je izgubio i mesto u reprezentaciji.

Kako prenosi španski list "AS", pored Njukasla i Seltika, interesovanje za Mekmanamana pokazali su i Mančester Siti i Everton.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.