Mekgrejdi se vraća u NBA iz Kine: Sparsi jači za Ti Meka u plej-ofu!

Izvor: Blic, 17.Apr.2013, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekgrejdi se vraća u NBA iz Kine: Sparsi jači za Ti Meka u plej-ofu!

San Antonio Sparsi dobiće pojačanje u iskusnom Trejsiju Mekgrejdiju, koji će se u NBA ligu vratiti posle jedne sezone odigrane u kineskim Kvindao Iglsima.

Mekgrejdi je potpisao ugovor do kraja sezone sa Sparsima, sa kojima je trenirao i prošlog leta, ali mu na kraju nije ponuđen ugovor. On u tabor "Mamuza" stiže kao zamena za otpuštenog Stivena Džeksona.

U Kini je beležio 25 poena, 7.2 skokova i 5.1 asistenciju po meču, a u poslednjoj NBA sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Atlanti, za 16 minuta po meču je imao učinak od 5,3 poena u proseku.

U karijeri, prosečni učinak na 938 mečeva su mu 19,6 poena, 5,6 skokova i 4,4 asistencije. U 2003. i 2004. godini je bio najbolji košgeter lige, a od 2001. do 2007. godine je učestvovao na Ol-star mečevima. Uz sve individualne uspehe, do sada nije uspeo da osvoji titulu. Najveći trag ostavio je u Hjustonu, za koji je igrao od 2004. do 2010. godine.

Zanimljivo je da je upravo protiv Sparsa ušao u istoriju lige, kada je za 33 sekunde ubacio 13 poena San Antoniju.

Najčitanije SADA:


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trejsi Mekgrejdi u San Antoniju

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2013

Jedan od igrača koji je obeležio poslednjih 15-ak godina u NBA ligi, Trejsi Mekgrejdi (33), potpisao je ugovor sa San Antonio Sparsima do kraja sezone.. (FOTO: Tviter). Tokom 15-godišnje karijere u NBA Ti-Mek je prosečno beležio 19,6 poena, 5,6 skokova i 4,4 asistencije. Nastupao je za Toronto,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.