Mekejleb: Nikada neću zaboraviti Partizan

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Feb.2011, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekejleb: Nikada neću zaboraviti Partizan


Plejmejker Montepaskija, a nekad košarkaš Partizana, Lester Bo Mekejleb rekao je da nikad neće zaboraviti Partizan i vreme provedeno u Beogradu, kao i da gleda utakmice crno-belih u Evroligi i navija za njih.
Mekejleb >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je javnosti poznat po kontroli lopte, brzini, organizaciji i sposobnošću da preokrene rezultat, ali ga novinari znaju i kao čoveka koji odgovara sa ne manje od dve reči, ali i ne više od četiri. Lice igrača iz Nju Orleansa ozarilo se, međutim, na pomen Partizana.
- O, čoveče, nikad neću zaboraviti Partizan. Sve stvari koje smo uradili prošle godine: šut  Kecmana, odlazak na &fajnal for'...sve te stvari biće zauvek sa mnom - rekao je Mekejleb.
Partizan je prošle sezone imao sezonu iz snova. Osvojio je domaći kup, prvenstvo, Jadransku ligu, a plasirao se na završni turnir Evrolige. Jadranska liga osvojena je pošto je Kecman dao trojku sa 20 metara 0,6 sekundi pre kraja meča.
- Ne održavam mnogo kontakt sa nekadašnjim saigračima. Malo sam se dopisivao sa  Mitrovićem i redovno se čujem sa Lijem . Pratim sve njihove utakmice u Evroligi, i navijam za njih u svakoj, osim, naravno, kad igraju protiv mog sadašnjeg tima - rekao je Mekejleb.

Plejmejker je sreo u sredu u Sijeni neke od navijača Partizana, sa kojima se pozdravio. Mekejleb trenutno ne igra pošto je slomio koščice stopala, tako da mnogo vremena provodi na rehabilitaciji.
- Video sam neke navijače, prepoznao sam ih, a oni i mene, pa smo se pozdravili. Nisam se video sa stručnim štabom Partizana, pošto mnogo vremena provodim na rehabilitaciji - rekao je Mekejleb.
- Ne znam koliko će trajati moj oporavak, tako da ne pravim planove o budućnosti. Prvo ću da ozdravim, pa da razmišljam o budućnosti - rekao je Mekejleb.
Američki plejmejker rekao je da mu prija život u Sijeni i da mu se dopada u timu koji trenutno dominira italijanskom košarkom.
- Sviđa mi se u Sijeni. Dopada mi se grad, dopadaju mi se ljudi u gradu, ekipa, saigrači, trener...sve je kako treba - rekao je Mekejleb.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mekejleb: Nikada neću zaboraviti Partizan

Izvor: Mondo, 17.Feb.2011

"Partizan i sve što sam uradio igrajući za taj tim, uvek će živeti sa mnom", izjavio bivši košarkaš crno-belih, koji sada igra za Montepaski.

Nastavak na Mondo...

Mekejleb: Rukovao sam se sa "Grobarima"

Izvor: S media, 17.Feb.2011

Lester Mekejleb, plejmejker Sijene, rekao je da nikad neće zaboraviti Partizan i vreme provedeno u Beogradu, kao i da gleda utakmice crno-belih u Evroligi i navija za njih...- O, čoveče, nikad neću zaboraviti Partizan. Sve stvari koje smo uradili prošle godine: šut Dušana Kecmana, odlazak na Fajnal...

Nastavak na S media...

Bo: Nikad neću zaboraviti Partizan

Izvor: B92, 17.Feb.2011

Plejmejker Montepaskija, a nekad košarkaš Partizana, Lester "Bo" Mekejleb rekao je da nikad neće zaboraviti Partizan i vreme provedeno u Beogradu..Povređeni plejmejker Montepaskija je istakao da redovno gleda utakmice "crno-belih" u Evroligi i navija za njih..."O, čoveče, nikad neću zaboraviti...

Nastavak na B92...

Mekejleb: Nikada neću zaboraviti Partizan

Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Feb.2011

Plejmejker Montepaskija, a nekad košarkaš Partizana, Lester "Bo" Mekejleb rekao je da nikad neće zaboraviti Partizan i vreme provedeno u Beogradu, kao i da gleda utakmice crno-belih u Evroligi i navija za njih. Mekejleb je javnosti poznat po kontroli lopte, brzini, organizaciji

Nastavak na SrbijaNet.rs...

MEKEJLEB NIKADA NEĆE ZABORAVITI PARTIZAN

Izvor: Kurir, 17.Feb.2011

SIJENA - Plejmejker Montepaskija, a nekad košarkaš Partizana, Lester-Bo Mekejleb rekao je da nikad neće zaboraviti Partizan i vreme provedeno u Beogradu, kao i da gleda utakmice "crno-belih" u Evroligi i navija za njih...Mekejleb je javnosti poznat po kontroli lopte, brzini, organizaciji i sposobnošću...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.