Božić sa pola kao Kecman, ali uzalud (VIDEO)

Izvor: S media, 18.Feb.2011, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božić sa pola kao Kecman, ali uzalud (VIDEO)

Košarkaši Partizana kao da su se pretplatili na trojke sa svoje polovine.

Dobro se sećamo Kecmana u Zagrebu, koji je prošle godine doneo titulu crno-belima, isti igrač je ponovio nešto slično u Pančevu, a pre dva dana i kapiten Petar Božić pogodio je protiv Montepaskija (74:77).

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

- Eh, da je bila pobednička trojka... Šutnuo sam s namerom da pogodim, video sam da vreme nije isteklo, ali nema potrebe da mnogo pričam o tome. Da smo zahvaljujući njoj slavili, u redu, ali ovako... Izgubili smo i ostalo je da izvučemo pouke iz te utakmice - kaže Božić za Alo!.

Božić oborio rekord u Partizanu

Veseli: Radom do priznanja

Drobnjak završava karijeru

Crno-bela žurka u "Kafanici"

KRK: Partizanu "Žućkova levica" (FOTO)

Čović: Bubalo je razbojnik!

Džerels i Gist bi mogli da pokušaju ovo (VIDEO)

U nedelju vas očekuje duel sa Zvezdom, koja se bori za opstanak u NLB ligi. Koliko vam je snage ostalo za derbi posle gostovanje u Sijeni?

- Navikli smo na ovakav ritam utakmica. Naravno da ćemo biti spremni za derbi, koji uvek nosi posebnu draž - poručio je Božić.

(Foto: KK Partizan)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.