Mejson Plamli za RTS: Tim sluša sve što Jokić kaže

Izvor: RTS, 23.Jan.2020, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mejson Plamli za RTS: Tim sluša sve što Jokić kaže

Denver nagetsi nisu uspeli da ostvare pobedu u gostima u Hjustonu i pored osmog tripl-dabla Nikole Jokića ove sezone. Novi član tima, Vlatko Čančar iskoristio je tri minuta da ubaci i jednu trojku. Aleksandar Žigić razgovarao je na prethodnoj utakmici, u Mineapolisu, sa Čančarom i sa još jednim Nikolinim saigračem, Mejsonom Plamlijem.
Slovenački igrač Vlatko Čančar novi je sairač Nikle Jokića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u redovima Devera. U avgustu je poptpisao trogodišnji ugovor sa timom iz Kolorada.

Kako funkcioniše vaša saradnja sa Nikolom
"Super smo, dosta mi je pomogao ali i cela ekipa. Sa Nikolom sam super i stvarno se dobro razumemo".
Kakvu su utisci o NBA ligi, koliko se razlijuje od Evrope?
LjDosta se razlikuje, atleticizam je na prvom mestu. Igra je duža i brža. NBA je najbolj liga na svetu".
Denver sigurno ulazi u plej-of
"Za mene je to dobro iskustvo što sam u timu koji šampionski razmišlja. Sve ide po planu. Treba da budemo strpljivi i sve će doći na svoje mesto"
Nikola Žigić razgovarao je sa još jednim Jokićevim saigračem, Mejsonom Plamlijem.
"Jokić je vrlo zahtevan i dobar igrač. Kada uđem u igru kaže mi da ne pokvarim stvari. On je sjajan momak i za mladog igrača već ima puno iskustva i u vrhu je lige. Tim sluša sve što on kaže".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.