Mega protiv Teksas Teka: Promocija budućih NBA igrača

Izvor: Mondo, 15.Avg.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega protiv Teksas Teka: Promocija budućih NBA igrača

Učenici Dejana Milojevića doputovali su na Bahame, gde će dva puta odmeriti snage sa aktuelnim vicešampionom NCAA lige.

Košarkaši Mega Bemaksa drugo leto zaredom obavljaju deo priprema za novu sezonu na Bahamima.

Tamo će u noći između četvrtka i petka po našem vremenu odigrati prvi od dva meča protiv univerziteta Teksas Tek, koji je proletos bio finalista NCAA šampionata.

Dejan Milojević raspolaže sa 12 igrača: Luka Ašćerić, Andrija Marjanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nikola Mišković, Edin Atić, Luka Cerovina, Filip Stanić, Nikola Tanasković, Jurij Macura, Uroš Trifunović, Marko Simonović, Novak Musić i Marko Brekić.

Na klupskom sajtu istaknuto je da prosek godina u ekipi Mege trenutno iznosi 19,9.

Generalni menadžer kluba Goran Ćakić ocenio je da su utakmice na Bahamima potvrda dobrog rada i izgrađene odlične reputacije, kao kluba iz koga igrači direktno odlaze u NBA ligu.

"Prošlog leta smo odigrali utakmicu protiv Kentakija, koji ima najviše izabranih igrača na NBA draftu, a potom smo u Španiji odmerili snage sa ekipom Mičigena. Polako uspostavljamo tradiciju predsezonskog odmeravanja snaga sa najeminentnijim NCAA ekipama, a s obzirom na to da je Mega tim iz koga je od 2014. godine draftovano čak 10 igrača, verujemo da će se trend nastaviti".

Pre puta na Bahame, Mega je bila ubedljiva protiv kineskog Sičuan Blu Vejlsa - 118:65 i 99:71.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BRUŠENJE FORME: Mega se sprema na Bahamima protv NCAA finaliste

Izvor: Kurir, 15.Avg.2019

Košarkaši Mege su doputovali na Bahame gde ih očekuju dva duela sa NCAA finalistom, ekipom Teksas Tek. Izabranici Dejana Milojevića će imati dva kontrolna duela sa ovogodišnjim finalistom NCAA šampionata, i to o 16. avgusta 1 sat posle ponoći po našem vremenu, kao i 18. avgusta od 19 časova.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.