Mega dovela fantastično pojačanje, stigao mladi reprezentativac Srbije iz NCAA lige!

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2020, 19:51

Mega dovela fantastično pojačanje, stigao mladi reprezentativac Srbije iz NCAA lige!

Veliko pojačanje za Mega Bemaks.

Jedan od najvećih srpskih talenata Filip Petrušev je novo pojačanje Mega Bemaksa.

To je preneo novinar portala Nova.rs, Đorđe Matić, a Filipu će ovo biti prva sezona u kojoj je profesionalac.

Prethodne dve sezone je proveo u NCAA ligi gde je igrao za Gonzagu gde je osvojio i MVP titulu u konferenciji, a izabran je u treći tim kompletne prve divizije NCAA lige.

Petrušev je bio jedan od nosilaca igre nae reprezentacije u juniorskoj konkurenciji kada je osvajao zlatne medalje na prvenstvima Evrope u Letoniji i Slovačkoj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz NCAA u ABA ligu, Filip Petrušev potpisao za Megu

Izvor: RTS, 20.Jul.2020

Sada već bivši student Univerziteta Gonzaga i mladi reprezentativac Srbije Filip Petrušev u narednom periodu nosiće dres Mega Bemaksa, objavio je klub na Tviteru. . Petrušev je rođen 2000. godine, a dva puta je osvajao evropsko zlato sa juniorskom selekcijom Srbije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.