Mega Vizura izabrala Smederevo

Izvor: Blic, 26.Jun.2013, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega Vizura izabrala Smederevo

Košarkaši Mega Vizure naredne sezone protivnike u ABA ligi dočekivaće u Smederevu, saopštio je zemunski klub.

Mega Vizura nije mogla da prijavi Beograd za domaćinstvo, zbog pravila regionalnog takmičenja, po kojem njaviše dva kluba mogu da budu iz istog grada.

U ovom slučaju to su Partizan i Crvena zvezda.

Tim Dejana Miliojevića prošle sezone je pojedine utakmice Superlige >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije igrao u Kruševcu, ali sada je doneta odluka da se promeni hala.

Dvorana u Smederevu ima kapacitet od 2.600 mesta, otvorena je 2009. godine za potrebe Univerzijade i ispunjava sve standarde regionalnog takmičenja.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega Vizura igra u Smederevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2013

Košarkaši Mega Vizure naredne sezone protivnike u Jadranskoj ligi dočekivaće u Smederevu, saopštio je danas zemunski klub.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ABA liga definitivno u Smederevu!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2013

Košarkaši Mega Vizure naredne sezone protivnike u Jadranskoj ligi dočekivaće u Smederevu, saopštio je danas zemunski klub. Vizura nije mogla da prijavi Beograd za domaćinstvo, zbog pravila regionalnog takmičenja, po kojem njaviše dva kluba mogu da budu iz istog grada. U ovom slučaju to su Partizan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Mega Vizura izabrala Smederevo

Izvor: Kurir, 26.Jun.2013

BEOGRAD - Košarkaši Mega Vizure naredne sezone protivnike u Jadranskoj ligi dočekivaće u Smederevu, saopštio je danas zemunski klub...Mega Vizura nije mogla da prijavi Beograd za domaćinstvo, zbog pravila regionalnog takmičenja, po kojem njaviše dva kluba mogu da budu iz istog grada...U ovom...

Nastavak na Kurir...

Mega Vizura domaćin u Smederevu

Izvor: Beta, 26.Jun.2013

BEOGRAD, 26. juna 2013. (Beta) - Košarkaški klub Mega Vizura objavio je u sredu da će domaće utakmice u predstojećoj sezoni Jadranske lige igrati u Smederevu...Mega je beogradski klub, ali zbog pravila regionalnog takmičen.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.