Medvedev ubedljiv protiv Cicipasa, sa Đokovićem za titulu u Melburnu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2021, 13:15

Medvedev ubedljiv protiv Cicipasa, sa Đokovićem za titulu u Melburnu

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u finale Australijan opena, pošto je danas u polufinalu savladao Grka Stefanosa Cicipasa 6:4, 6:2, 7:5.

Medvedev je dominirao tokom celog meča, šesti put u sedam mečeva savladao Cicipasa i prvi put u karijeri stigao do finala u Melburnu, ukupno drugog gren slem finala u karijeri.

Rus će za trofej, u nedelju, igrati protiv Novaka Đokovića.

U međusobnom skoru srpski teniser vodi 4:3.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK DOBIO RIVALA U FINALU! Medvedev ‘počistio’ Cicipasa u polufinalu Australijan opena!

Izvor: HotSport.rs, 19.Feb.2021

Ruski teniser Danil Medvedev igraće u finalu Australijan opena sa Novakom Đokovićem, pošto je u polufinalu bio ubedljiv protiv Grka, Stefanosa Cicipasa sa 3-0 u setovima.. The post NOVAK DOBIO RIVALA U FINALU! Medvedev ‘počistio’ Cicipasa u polufinalu Australijan opena! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

MEDVEDEV PRED SUSRET SA NOVAKOM: Trofej? Igram protiv čoveka sa osam titula koji nikad nije poražen u finalu! (FOTO)

Izvor: Kurir, 19.Feb.2021

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u finale Australijan opena, pošto je u polufinalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:4, 6:2, 7:5.

Nastavak na Kurir...

Medvedev: Mislio sam da će Novak da ispadne

Izvor: B92, 19.Feb.2021

Ruski teniser Danil Medvedev pričao je o putu Novaka Đokovića do finala Australijan opena...Pred finale u Melburnu Rus je priznao da je gledao svetskog broja jedan na Ozi openu, kada god je mogao...Pročitajte još Cicipas: Ne bi bilo loše da Medvedev pobedi Novaka..Posebno mu je bio zanimljiv sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.