Mediji - Zaza je na meti Čelsija

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2016, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji - Zaza je na meti Čelsija

Agent italijanskog napadača i fudbalera Juventusa Simonea Zaze govorio je o mogućnosti da njegov klijent postane član Čelsija.

Agent Simonea Zaze, Kristijan Majfredi, u izjavi za sajt navijača torinskog kluba nije želeo da potvrdi interesovanje Čelsija za njegovog klijenta.

"Za mene je to samo informacija iz medija. Ne mogu ništa zvanično da vam potvrdim, jer sam o interesovanju Čelsija saznao preko medija.

Ipak sjajno je čuti da se tako veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub interesuje za Zazu, naravno ako je ta informacija tačna"
rekao je Majfredi.

Od kada je letos stigao u Juventus dvadesetčetvorogodišnji Zaza nije bio u prvom planu trenera Alegrija. Odigrao je u svim takmičenjima 18 utakmica i postigao 7 golova.

"Moj agent trenutno razmišlja samo o tome da što bolje odigra do kraja sezone. Nakon toga sledi Evropsko prvenstvo, pa tek onda možemo razgovarati o prelaznom roku" zaključio je je Majfredi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.