Mbape ipak putuje u Aziju

Izvor: B92, 23.Jul.2023, 17:18

Mbape ipak putuje u Aziju

Fudbaler PSŽ Kilijan Mbape će prema poslednjim informacijama ipak putovati sa ekipom na turneju po Aziji.

Velika bura se digla u redovima šampiona Francuske kada je odbio da potpiše novi ugovor sa ekipom i zbog toga je prvobitno odstranjen iz ekipe.

Francuz ne želi da obnovi ugovor sa PSŽ, jer bi tako uzeo više novca za sebe u sledećem transferu što bi trebalo da bude u Real Madrid.

Postojala je mogućnost da se supertalentovani fudbaler preseli u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Al Hilal, ali je pitanje koliko je taj transfer realan.

Sa druge strane novi trener Parižana, Luis Enrike želi da radi sa Mbapeom ukoliko Kilijan odluči da ostane u klubu.

"Luis Enrike nije voljan da sledi narađenja koja stižu iz Katara. On ne želi da bude marioneta. Njegova ličnost je snažna i on će ostati dosledan do kraja. Ukoliko Embape ostane u Parizu, Španac će ga želeti u svlačionici i na terenu. Neće pristati na pritisak vlasnika kluba", piše L' Ekip.

"Kilijan je rešen da ide do kraja, prihvatiće sve posledice, čak i da žrtvu čitave godine. Ni Luis Enrike, ni Luis Kampos nisu ništa znali o ovome. Takođe, Embape nije očekivao tako radikalan potez kluba. Iznenađuje pomalo ovakva odluka".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.