Mažić sudi finale EP? Francuzi ne bi imali ništa protiv

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić sudi finale EP? Francuzi ne bi imali ništa protiv

Srpske reprezentacije nema na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, ali tu su pojedini igrači koji nastupaju za druge reprezentacije, kao i sudijska šestorka predvođena Miloradom Mažićem.

Zanimljivo je da je prema oceni uglednog francuskog sportskog medija “Ekipa” upravo srpski arbitar najbolje dosudio svoj meč osmine finala, a podsećamo da je Mažić delio pravdu u duelu Belgije i Mađarske.

Za svoj rad Mažić je osecnjen visokom “osmicom” i uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne bi bilo iznenađenje da dobije poverenje sudijske komisije te da ga vidimmo na centru na jednoj od polufinalnih ili čak finalnoj utakmici.

“Ekip” je za najbolji tim osmine finala proglasio Belgijance koji su sa 4:0 deklasirali Mađare, dok je najbolji selektor Antonio Konte koji je sa Italijom eliminisao dosadašnjeg prvaka Evrope - Španiju.

Najbolji tim mečeva osmine finala čine - Bufon - Srna, Boateng, R. Sigurdson, De Šiljo - G. Sigurdson, Vitsel - Draksler, Grizman, Azar - Pele
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

FRANCUZI SU REKLI SVOJE: Najbolji sudija je Milorad Mažić!

Izvor: HotSport.rs, 29.Jun.2016

Najbolji srpski arbitar Milorad Maži dobio je još jedno veliko priznanje.. . Čuveni francuski ‘L’Ekip’, možda i najcenjeniji list u Evropi i svetu dao je Miloradu Mažiću najveću ocenu za obavljen posao u meču osmine finala EP u Francuskoj. Srbin je dobio osmicu za podeljenu pravdu u meču...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.