Francuzi kandidovali Mažića za samu završnicu: Najbolji u osmini finala!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi kandidovali Mažića za samu završnicu: Najbolji u osmini finala!

Veliko priznanje za srpskog arbitra

Ragnar Sigurdson najbolji igrač, Antonio Konte najbolji selektor, a Milorad Mažić najbolji sudija osmine finala Evropskog prvenstva u Francuskoj! Ne naša, već objektivna procena uglednog L'Ekipa, koji je Mažićevo suđenje u pobedi Belgije nad Mađarskom nagradio "osmicom" i verovatno mu podigao šanse da u samoj završnici kontinentalne smotre odsudi još neki bitan meč.

Možda čak i samo finale?!

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mažić sudi finale EP? Francuzi ne bi imali ništa protiv

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016

Srpske reprezentacije nema na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, ali tu su pojedini igrači koji nastupaju za druge reprezentacije, kao i sudijska šestorka predvođena Miloradom Mažićem...Zanimljivo je da je prema oceni uglednog francuskog sportskog medija “Ekipa” upravo srpski arbitar najbolje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.