MaxBet TIP: Kvota 6.49

Izvor: MVP.rs, 27.Maj.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Kvota 6.49

I danas smo iz ponude "MaxBet" kladionice izdvojili nekoliko interesantnih igrača iz popularnog specijala.

I danas nas ;eka još jedan uzbudljiv košarkaški dan, u kom ćemo pažnju posvetiti utakmicama i igračima u evropskim takmičenjima. Danas su na programu brojni mečevi u plej of takmičenja evropskih košarkaških liga, a u ponudi  "MaxBet" kladionice se u popularnom specijalu nalaze ukupno 62 igrača. Pročitajte naše predloge:

SERGEJ KARASJOV 17.5+ (kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << 1.80)

U polufinalu VTB lige, večeras se u drugoj utakmici sastaju drugi i treći nosilac, Zenit i Himki. Prvi meč je ekipa Zenita rešila u svoju korist sa 99:95, a Sergej Karasjov je postigao 21 poen. U regularnom delu sezone, u oba susreta je slavila ekipa Zenita, a njihov najbolji igrač je i tada bio Karasjov, koji je u te dve utakmice postigao 35 i 23 poena. Očekujemo od mladog košarkaša da će i večeras na najbolji način iskoristiti pravovremene asistencije Stefana Markovića.

BREJDON HOBS 8.5- (kvota 1.95)

Rezultat u drugoj polufinalnoj seriji Bundeslige, u kojoj se sastaju Ulm i Oldenburg, je 1-1. Oldenburg je slavio u drugoj utakmici posle produžetka sa 107:103, a nadoknadili su minus od 27 poena. Sigurno je da će večeras i samopouzdanje biti na njihovoj strani, dok se ekipa Ulma možda nalazi u psihičkom padu zbog načina na koji su izgubili utakmicu. Naš predlog je da igrate Brejdona Hobsa u minus. Američki košarkaš je u prvom susretu bio skoro nepogrešiv iz igre i tad je protivniku ubacio 12 poena, dok je u prethodnoj utakmici postigao šest poena. Smatramo da će večeras kao rezervni plejmejker ponovo imati nešto skromniji učinak.

VLADIMIR MICOV 11.5+ (kvota 1.85)

Vladimir Micov je bio jedan od najzaslužnijih što je njegov Galatasaraj slavio nad Anadolu Efesom u drugoj utakmici plej ofa Superlige Turske. Galatasaraj je tako izborio majstoricu, a treći meč dveju ekipa je na programu večeras. Srpski košarkaš je bio najefikasniji na drugoj utakmici sa 18 poena, pa  verujemo da će i večeras moći da postigne bar 12 poena.

Od 1. maja u "MaxBet" kladionice se vratio kladioničarski jackpot! Svaki vaš nedobitni tiket postaje šansa za jackpot. Dakle, ni slučajno ne bacaj svoje tikete.

Ne propusti priliku, zgrabi kladioničarski jackpot!

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.