MaxBet TIP: Kvota 5.99

Izvor: MVP.rs, 26.Maj.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Kvota 5.99

I danas smo iz ponude "MaxBet" kladionice izdvojili nekoliko interesantnih igrača iz popularnog specijala.

U narednim danima u najjačoj ligi na svetu se neće igrati utakmice. Biće to zatišje pred buru i pred okršaj Golden Stejt Voriorsa i Klivlend Kavalirsa u velikom finalu. Danas su na programu brojni mečevi u evropskim košarkaškim ligama, a u ponudi  "MaxBet" kladionice se nalazi veliki izbor košarkaških tipova i liga. Takođe, u popularnom specijalu nalazi ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << 57 igrača. Pročitajte naše predloge:

BRED VONAMEJKER 17.5+ (kvota 1.75)

U drugoj utakmici četvrtfinala turske lige večeras se sastaju Darušafaka i Banvit. Darušafaka je slavila u prvom susretu sa 72:67, a naš izbor je tada bio Bred Vonamejker. Iskusni američki košarkaš je u regularnom delu sezone protiv Banvita na dve utakmice postizao po 20 poena, pa je za očekivati da i plej of počne u pravom ritmu, a u toj prvoj utakmici doigravanja, ubacio im je 22 poena. Iz tog razloga se i danas našao među našim predlozima.

MORIS KOLINS 15.5+ (kvota 1.85)

U polufinalu VTB lige, večeras svoj prvi meč igraju CSKA i Lokomotiva Kubanj, prvi i četvrti nosilac. U dva sustera tokom sezone, obe ekipe su ostvarile po jednu pobedu. U tim mečevima, u redovima Lokomotive odličan je bio Moris Kolins, pa je on naš izbor i za večerašnji susret. Na ta dva susreta, iskusni američki košarkaš je protivniku ubacio 17 i 15 poena, pa očekujemo da će i večeras postići bar 12 poena.

GIORGI SERMADINI 15.5+ (kvota 1.85)

Giorgi Sermadini je tokom regularnog dela sezone bio jedan od najboljih igrača Andore. Na dve utakmice regularnog dela sezone, protiv Reala je postigao 18 i 21 poen, a u istom ritmu je nastavio i u plej ofu Endesa lige, gde je u prvom susretu četvrtine finala protivniku ubacio 21 poen. Ne sumnjamo da će i večeras Sermadini imati svoje veče.

Od 1. maja u "MaxBet" kladionice se vratio kladioničarski jackpot! Svaki vaš nedobitni tiket postaje šansa za jackpot. Dakle, ni slučajno ne bacaj svoje tikete.

Ne propusti priliku, zgrabi kladioničarski jackpot!

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

MaxBet TIP: Kvota 6.49

Izvor: MVP.rs, 27.Maj.2017, 15:11

I danas smo iz ponude "MaxBet" kladionice izdvojili nekoliko interesantnih igrača iz popularnog specijala...I danas nas ;eka još jedan uzbudljiv košarkaški dan, u kom ćemo pažnju posvetiti utakmicama i igračima u evropskim takmičenjima. Danas su na programu brojni mečevi u plej of takmičenja...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.