Matković MVP meseca novembra u ABA ligi

Izvor: B92, 29.Nov.2023, 11:46

Matković MVP meseca novembra u ABA ligi

Košarkaš Cedevita Olimpije Karlo Matković najkorisniji je igrač meseca novembra u ABA ligi, objavilo je regionalno takmičenje.

Hrvatski centar je u proseku beležio 18,5 poena, osam skokova, dve ukradene lopte i jednu blokadu na utakmicama njegove ekipa, koja tokom novembra nije upisala ni jedan poraz u regionalnoj ligi.

"Ove sezone ja sam startni centar našeg tima i to znači da moja uloga u timu prilično velika. Moj glavni zadatak je da budem snaga u defanzivi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da dam energiju ekipi, kako u odbrani tako i u napadu. Želim da se vratim na teren što je pre moguće nakon povrede leđa i da dam sve što mogu da pomognem timu da nastavi da pobeđuje", izjavio je Matković za sajt ABA lige.

Njegove partije su podignute na viši nivo sa dolaskom Klemena Prepeliča.

"Klemen je tip igrača koji odgovara mojoj igri savršeno i to je slučaj i obrnuto. Drago mi je što se pridružio timu, doneo je dodatnu energiju i iskustvo. Poštujem ga veoma i drago mi je zbog dodatnog kvaliteta koji je doneo našem timu. To je jasno i iz mojih partija", zaključio je Matković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Košarkaš Cedevita Olimpije Karlo Matković MVP meseca novembra u ABA ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023

Dominirao je....Košarkaš Cedevita Olimpije Karlo Matković najkorisniji je igrač meseca novembra u ABA ligi, objavilo je regionalno takmičenje...Hrvatski centar je u proseku beležio 18,5 poena, osam skokova, dve ukradene lopte i jednu blokadu na utakmicama njegove ekipa, koja tokom novembra nije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.