Izvor: RTS, 05.Jul.2020, 23:43

Matić obnovio ugovor sa Mančester junajtedom

Vezni fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić produžio je ugovor sa klubom sa Old Traforda do leta 2023. Godine. Za transfer Matića su se interesovali Juventus, Inter i Atletiko Madridali će on u svom dosadašnjem klubu ostati do svog 35. rođendana.
Iskusni vezni igrač je na početku sezone imao izvesne nesuglasice sa Ole Gunar Solskjerom što je u tamošnjim medijima izazvalo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nagađanja o njegovom odlasku iz kluba po isteku ugovora.

Obnavljanje ugovora je otklonilo sve sumnje u to da je Matić jedan od igrača koji je opravdao očekivanja kluba.
Srpski reprezentativac je na Old Traford stigao 2017. godine iz Čelsija, a do sada je već upisao preko 100 nastupa za ''Crvene đavole''. U kariejri je nosio dres Kolubare, Košica, Vitesea, Benfike i Čelsija, za koji je igrao u dva navrata.
Kao dečak je bio u omladinskim školama Crvene zvezde i Partizana, ali nije uspeo da stigne do prvog tima, a za reprezentaciju Srbije debitovao je 2008. Godine i do sada je imao 48 nastupa u nacionalnom timu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić obnovio ugovor sa Junajtedom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2020, 08:56

Srpski fudbaler Nemanja Matić produžio je ugovor sa Mančester Junajtedom do juna 2023. godine, zvanično je saopštio klub sa Old Traforda...Srpski reprezentativac među "crvene đavole" došao je 2017. godine iz Čelsija, a novi ugovor je potpis nakon odličnih partija u poslednje vreme..."Srećan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Old Traford ceni Matića: "Ključan za naš snažni vezni red"

Izvor: B92, 06.Jul.2020

Srpski reprezentativac Nemanja Matić zvanično je produžio ugovor sa Mančester junajtedom do juna 2023. godine...Matić je na Old Traford stigao 2017. i do sada je odigrao 114 mečeva za "Crvene đavole"...Ove sezone je imao problema sa formom zbog povrede koju je zadobio jesenas, ali je u prolećnom...

Nastavak na B92...

Junajted se rešava skupih investicija, Mata prelazi u Fenerbahče

Izvor: RTS, 06.Jul.2020

Španski fudbaler Huan Mata mogao bi ovog leta da napusti Mančester Junajted i karijeru nastavi u turskom Fenerbahčeu, prenose britanski mediji. . Španac je ove sezone imao skromnu minutažu, jer menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer forsira vezni red koji daje rezultate,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.