Zvanično, Matić do 2023-će! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 12:34

Zvanično, Matić do 2023-će! (foto)

Dobra sezona urodila plodom.

Pisali smo juče, danas je stigla i sama potvrda iz kluba sa "Old Traforda".

Nemanja Matić ostaje u crvenom do 2023. godine!

Vezni igrač je u dresu Junajteda još od 2017. godine, u prošlosti se njegova pozicija dovodila u pitanje, ali odličan drugi deo sezone je potvrdio klasu srpskog internacionalca.

"Ovo je uzbudljiv tim, drago mi je da sam deo njega. Imamo odličan balans mladih i iskusnih igrača, postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veliko prijateljstvo meu igračima. Ovo je ključni deo sezone i igramo dobro. Nastavićemo borbu kako bi sezonu završili na način koji bi učinio naše navijače ponosnim", izjavio je Matić po potpisivanju novog ugovora.

31-godišnjak je ove sezone odigrao 27 utakmica za Junajted sa učinkom od jednog gola i tri asistencije.

✍️ @NemanjaMatic is here to stay! #MUFC

— Manchester United (@ManUtd) July 6, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nemanja Matić u Junajtedu do 2023.

Izvor: Beta, 06.Jul.2020

Srpski fudbaler Nemanja Matić produžio je danas ugovor sa Mančester junajtedom do juna 2023. godine.Matić je u Junajted stigao 2017. godine iz Čelsija i od tada je upisao 114 nastupa za klub sa Old Traforda."Veoma sam srećan što ću i dalje biti deo ovog velikog kluba. Kao igrač, imam još mnogo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.