Matić: Nema izgovora, Sevilja zasluženo u četvrtfinalu

Izvor: RTS, 14.Mar.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Nema izgovora, Sevilja zasluženo u četvrtfinalu

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić izjavio je da saigrači iz Mančester Junajteda i on nemaju izgovor za eliminaciju od Sevilje u osmini finala Lige šampiona.
Nakon remija bez golova u Andaluziji Sevilja je slavila na Old Trafordu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2:1 golovima Visama Ben Jedera, dok je Romelu Lukaku samo ublažio poraz Junajteda.

"Nemamo izgovor, ispustili smo veliku utakmicu. Protiv Liverpula smo podigli samopouzdanje, ali je Sevilja bila bolja i zasluženo prošla dalje", rekao je Matić za klupski sajt.
On je poručio da ovaj poraz mora što pre da se zaboravi i ekipa usredsredi na finiš sezone.
"Moramo da vidimo gde grešimo kako bismo bili bolji. Čeka nas važan meč protiv Brajtona za vikend, moramo da se vratimo na pobednički put", zaključio je Matić.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić: Nema izgovora, Sevilja zasluženo u četvrtfinalu

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2018

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić izjavio je da saigrači iz Mančester junajteda i on nemaju izgovor za eliminaciju od Sevilje u osmini finala Lige šampiona...Nakon remija bez golova u Andaluziji Sevilja je slavila na Old Trafordu 2:1 golovima Visama Ben Jedera, dok je Romelu Lukaku samo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Postoje sebičnjaci kao Lukaku i sportisti kao Nemanja Matić!

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2018

Posle meča su pale maske, Lukaku se nevešto izvinio posle onoga što je rekao, a Srbin pokazao da moraš da budeš čovek u porazu....Gorak poraz Junajteda naterao je igrače da pokažu pravo lice...Makar neki od njih...Romelu Lukaku je izjavio da su se neki igrači krili, da su neki upropastili sve,...

Nastavak na Sportske.net...

MATIĆ OČAJAN: Nema izgovora! Sevilja je bila bolja!

Izvor: Kurir, 14.Mar.2018

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić rekao je da njegova ekipa mora što pre da zaboravi poraz od Sevilje i eliminaciju u osmini finala Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.