Matić: Sevilja zasluženo u četvrtfinalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Sevilja zasluženo u četvrtfinalu

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić izjavio je da saigrači iz Mančester Junajteda i on nemaju izgovor za eliminaciju od Sevilje u osmini finala Lige šampiona.

Nakon remija bez golova u Andaluziji Sevilja je slavila  na Old Trafordu 2:1 golovima Visama Ben Jedera, dok je Romelu Lukaku samo ublažio poraz Junajteda.

"Nemamo izgovor, ispustili smo veliku utakmicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Protiv Liverpula smo podigli samopouzdanje, ali je Sevilja bila bolja i zasluženo prošla dalje", rekao je Matić za klupski sajt.

On je poručio da ovaj poraz mora što pre da se zaboravi i ekipa usredsredi na finiš sezone.

"Moramo da vidimo gde grešimo kako bismo bili bolji. Čeka nas važan meč protiv Brajtona za vikend, moramo da se vratimo na pobednički put", zaključio je Matić.

Ben Jeder: Čekao sam, zaigrao i ušli smo u istoriju

Junak Sevilje Visam Ben Jeder kaže da je sanjao kako ruši veliki tim i da mu se strpljenje isplatilo.

Ben Jeder je na Old Trafordu ušao u igru u 72. i za samo šest minuta kasnije sa dva pogotka odveo španski tim među osam najboljih u Evropi, posle čega je Romelu Lukaku samo ublažio poraz Junajteda.

"Veoma sam srećan, bilo je sjajno veče. Svi znamo da nije lako igrati protiv Mančester Junajteda, posebno na Old Trafordu. Ne znam kako bih opisao kako se osećam, kao dete sam sanjao da pobeđujem velikane, kao što je Junajted, emocije naviru... Ušli smo u istoriju kluba", rekao je Ben Jeder za Bein sport.

Francuz tunišanskog porekla, majstor i futsala, priznao je da mu nije bilo lako što je bio na klupi za rezerve.

"Komplikovano je, ali to je život, kada si rezerva moraš da čekaš. Na kraju se strpljenje isplati, iako je teško", rekao je bivši fudbaler Tuluza i ujedno demantovao da postoje nesuglasice sa trenerom Vićencom Montelom.

"Svi pričaju da postoje problemi između Montele i mene, ali ih nema. Veruje mi i ja mu vraćam na terenu. Samo ćutim i radim, trener je zadovoljan zbog toga. To je jedino važno", zaključio je snalažljivi napadač.

Fudbaleri Sevilje sutra čekaju jednog od rivala u četvrtfinalu zajedno sa Real Madridom, Juventusom, Mančester Sitijem, Romom i Liverpulom, dok se preostala dva učesnika traže posle večerašnjih revanš mečeva Bešiktaš - Bajern (0:5) i Barselona - Čelsi (1:1).
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.