Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020, 01:10

Mateus spaja Kramarića sa Bavarcima, Salihamidžić već kontaktirao agente

Bio bi idealna podrška i bekap opcija za Roberta Levandovskog

Danas je vrlo zanimljivo na transfer pijaci kada je u pitanju minhenski Bajern. Prvo informacija kao grom iz vedra neba da šampion Evrope ima nameru da oživi karijeru Tome Lemara, a onda i da je Hasan Salihamidžić kontaktirao agenciju P&P Sportmenadžmet koja zasutpa Andreja Kramarića – i to samo tri dana pošto je reprezentativac Hrvatske sa dva gola učestovao u Hofenhajmovom rušenju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvaka Nemačke.

Čitavu priču inicirao je i zakuvao Lotar Mateus. Legenda nemačkog fudbala je u kolumni za Skaj, rekao sledeće: “Kramarić ne bi bio samo idealna rezerva Levandovskom, već i alternativa Tomasu Mileru. Poseduje dosta karaktera i kvaliteta. Ima potencijal da igra u šampionskom timu kakav je Bajern.“

I sve što misli nekadašnji trener Partizana i te kako ima smisla. Samo ćemo na sve prethodno rečeno dodati i detalj da je Bundesliga Kramarićeva zona komfora. U prethodne četiri sezone nije se dogodilo da nije prebacio dvocifren broj golova, a pritom je umeo i da razigrava ekipu. Dakle u poslednja četiri izdanja u Nemačkoj eliti odigrao je 108 utakmica, postigao 57 i namestio 24 pogotka. I to u Hofenhajmu. Zamislite kako bi to moglo da izgleda kada ga loptama budu hranili Tomas Miler, Jozua Kimih, Liroj Sane, Serž Gnabri, možda i David Alaba, ako odluči da produži saradnju sa Bavarcima.

Momak koji posle dve utakmice u novoj sezoni na svom kontu već ima pet golova, na Instagramu je lajkovao post na kojem su citirane reči Lotara Mateusa. Ili je jednostavno srećan zbog pohvale, ili mu se oblači dres rekordera po broju titula u Nemačkoj i šestostrukog šampiona Evrope. Biće da ipak ovo drugo.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kramarić i Lemar preskupi, Bajern pregovara sa Hadson Odoijem

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020

Bavarci se okrenuli staroj želji..Nova povreda Liroja Sanea – pauziraće do tri nedelje - primorala je Bajern da se dodatno aktivira na fudbalskoj pijaci. Doskorašnji fudbaler Mančester Sitija je još na Itihadu pokazao da je sklon povredama, baš kao i Kingsli Koman, zbog čega trener Bavaraca...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.