Mateus: Bajern igra bez bez emocije i koncentracije

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2018, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateus: Bajern igra bez bez emocije i koncentracije

Jedan od najboljih nemačkih fudbalera u modernoj istoriji Lotar Mateus misli da nije nemoguća promena trenera u mihnenskom Bajernu.

- Za sada Kovač i Bajern ne idu zajedno. Do ovog trenutka Bajern nije igrao onako kako se od njega očekivalo - izjavio je legndarni kapiten Nemačke i simbol Bajerna s kraja 20. veka.

Prokomentarisao je i stav predsednika Bajerna Ulija Henesa, koji aktuelne rezultate smatra neprihvatljivim, ali se ipak odlučuje da zadrži Nika Kovača >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na klupi i protiv Benfike u utorak.

- To znači da ima mnogo nemira u Bajernu, čim je Uli Henes izrekao toliko jasnih i iskrenih reči. Mogu da potpišem sve što je kazao. Ekipa igra bez emocije, dekoncentrisano, ne održava prednost, ne ulazi u duele. Mnogo toga nije kako treba da bude - rekao je bivši trener Partizana.

Bavarci su u prethodna tri kola remizirali sa Frajburgom 1:1, poraženi od velikog rivala Borusije Dortmund 3:2 i odigrali 3:3 protiv pretposlednje Fortune.

Petoplasirani su na tabeli Bundeslige i kaskaju devet bodova za liderom Borusijom.

#Matthäus: „Zurzeit passen #Kovac und #Bayern nicht zusammen“ https://t.co/BnjZOArtJH pic.twitter.com/y6eA6PUBkP— SPORT BILD (@SPORTBILD) 25. новембар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.