Bajern i Kovač - u utorak na klupi, a posle...

Izvor: Mondo, 25.Nov.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern i Kovač - u utorak na klupi, a posle...

Nemački mediji pišu o "pobuni" fudbalera protiv hrvatskog stručnjaka. Predsednik kluba uverava da će trener voditi (bar) još jednu utakmicu.

Foto: Tanjug/AP/Matthias Schrader

Novembarska pauza zbog utakmica reprezentacija nije donela boljitak. Bajern i dalje posrće i ne uspeva da se podigne posle lošeg početka sezone.

Nemački šampion kiksnuo je i u trećem uzastopnom kolu Bundesa, jer je u subotu osvojio samo bod protiv Fortune na Alijanc areni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Mladi Belgijanac Dodi Lukebakio (21) postao je prvi igrač koji je postigao tri gola protiv Bajerna u Minhenu još od 2001. godine i istog podviga Ebea Sanda, tadašnjeg napadača Šalkea. Konačan rezultat u subotu je bio 3:3 i Bajern je neuspehom protiv pretposlednjeg tima na tabeli dozvolio Dortmundu da mu utekne na čak devet bodova razlike.

Foto: Tanjug/AP/Matthias Schrader

Najveću odgovornost za to kao i uvek snosi trener, koji je dobio podršku i posle remija sa Frajburgom (1:1) i posle poraza u Dortmundu (3:2). Da li će i ovog puta uprava stati uz Hrvata?

"Ovo je težak dan za nas. Potrebno je da razgovaramo međusobno. U utorak igramo protiv Benfike i naš teren će tada sigurno biti Niko Kovač, a posle ćemo izvršiti internu analizu", izjavio je Bajernov predsednik Uli Henes, odloživši pružanje konkretnog odgovora za nekoliko dana.

Dobro informisani "Bild" saznao je da se odmah posle subotnjeg meča u svlačionici dogodila "pobuna" i da su "mnogi igrači govorili protiv svog trenera". Henes je već rekao da će fudbaleri biti konsultovani u najvažnijim pitanjima i ovakve informacije ne ostavljaju dilemu oko njihovog stava.

Da li će meč protiv Benfike biti poslednji Bajernov nastup pod Kovačom?

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mateus: Bajern igra bez bez emocije i koncentracije

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2018

Jedan od najboljih nemačkih fudbalera u modernoj istoriji Lotar Mateus misli da nije nemoguća promena trenera u mihnenskom Bajernu...- Za sada Kovač i Bajern ne idu zajedno. Do ovog trenutka Bajern nije igrao onako kako se od njega očekivalo - izjavio je legndarni kapiten Nemačke i simbol Bajerna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.