Marusija i Reding potpisali ugovor o saradnji

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jun.2013, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marusija i Reding potpisali ugovor o saradnji

Ekipa Formule jedan Marusija saopštila je da je potpisala ugovor o saradnji sa engleskim fudbalskim drugoligašem Redingom.
(FOTO: AP)
Marusija, čiji je vlasnik ruski proizvođač automobila Marusija Motors, „sarađivaće na mnogim poljima” s Redingom, čiji je vlasnik Rus Anton Zingarevič.
U saopštenju se navodi da će obe strane putem raznih marketinških projekata promovisati jedna drugu, ali i da će sarađivati kroz programe nutricionista i trenera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Na trci Formule jedan u Silverstonu, na vozilima Marusije bio je istaknut grb fudbalskog kluba Reding.
Ovo je sjajno partnerstvo koje je omogućilo povezivanje dva svetska sportska brenda. Počastvovani smo što će naš grb biti prikazan na jednoj od najpoznatijih svetskih staza – rekao je izvršni direktor Redinga Najdžel Hauvi.
Još dve ekipe iz Formule jedan sarađuju sa fudbalskim klubovima. Zauber je prošle godine ozvaničio saradnju sa Čelzijem, dok Keteram sarađuje sa Kvins Park Rendžersom.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.