Nova saradnja F1 i fudbala

Izvor: B92, 30.Jun.2013, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova saradnja F1 i fudbala

Ekipa Marusije saopštila je da je potpisala ugovor o saradnji sa članom Čempionšipa Redingom.

Marusija, koja se nalazi u posedu ruskog proizvođača automobila Marusija Motorsa, sarađivaće na mnogim poljima sa Redingom, čiji je vlasnik Rus Anton Zingarevič.

U saopštenju se navodi da će obe strane putem raznih marketinških projekata promovisati jedna drugu, ali i da će sarađivati kroz programe nutricionista i trenera.

Prvi put na bolidima Marusije grb >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Redinga će biti istaknut na Velikoj nagradi Britanije, koja startuje u 14 časova.

Ovo je sjajno partnerstvo koje je omogućilo povezivanje dva svetska sportska brenda. Počastvovani smo što će naš grb biti prikazan na jednoj od najpoznatijih svetskih staza“, rekao je izvršni direktor Redinga Najdžel Hauvi.

Još dve ekipe iz Formule 1 sarađuju sa fudbalskim klubovima. Zauber je prošle godine ozvaničio saradnju sa Čelsijem, dok Katerham sarađuje sa Kvins Park Rendžersom, pošto imaju istog vlasnika – Tonija Fernandesa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova saradnja F1 i fudbala

Izvor: B92, 30.Jun.2013

Ekipa Marusije saopštila je da je potpisala ugovor o saradnji sa članom Čempionšipa Redingom...Marusija, koja se nalazi u posedu ruskog proizvođača automobila Marusija Motorsa, sarađivaće na mnogim poljima sa Redingom, čiji je vlasnik Rus Anton Zingarevič...U saopštenju se navodi da će obe...

Nastavak na B92...

Nova saradnja timova F1 i fudbalskih klubova

Izvor: Sportal.rs, 30.Jun.2013

Potvrđena je nova saradnja između timova u šampionatu Formule 1 i klubova iz Engleske. Tim Marusije će u narednom periodu sarađivati sa Redingom, članom Čempionšipa.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.