Markoviću propao transfer, nastavlja se mučenje na Enfildu

Izvor: B92, 01.Sep.2018, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markoviću propao transfer, nastavlja se mučenje na "Enfildu"

Srpski fudbaler Lazar Marković ostaće u Liverpulu najmanje do januara jer mu je u poslednjim satima prelaznog propao transfer u Anderleht.

Marković je trebalo da stigne u Brisel gde je proveo prethodnih šest meseci na pozajmici, ali je došlo do problema u završnoj fazi pregovora.

Klubovi su već dogovorili transfer od 3,3 miliona evra, uz osiguranih 50 odsto od naredne prodaje Liverpulu, ali Lazar nije uspeo da se sa Anderlehtom dogovori o uslovima i visini plate.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Britanski mediji pišu da Belgijanci nisu mogli da mu obezbede 40.000 evra nedeljno, kolika mu je plata na "Enfildu".

Nekadašnji reprezentativac i igrač Partizana ima još godinu dana ugovora sa "Crvenima", za koje je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao u sezoni 2014/2015. Jasno je da ni ove polusezone za njega neće biti mesta u timu Jirgena Klopa.

On je prethodnih godina, osim Anderlehtu, pozajmljivan Fenerbahčeu, lisabonskom Sportingu i Hal sitiju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marković ipak ostaje na Enfildu

Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2018

Transfer srpskog fudbalera Lazara Markovića iz Liverpula u Anderleht propao je u poslednjim satima prelaznog roka...Uprkos tome što su klubovi dogovorili transfer uz otkupno obeštećenje 3.3 miliona evra, uz osiguranih 50 odsto od naredne prodaje Liverpulu, Marković nije uspeo da se dogovori sa briselskim...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.