Marković ipak ostaje na Enfildu

Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković ipak ostaje na Enfildu

Transfer srpskog fudbalera Lazara Markovića iz Liverpula u Anderleht propao je u poslednjim satima prelaznog roka.

Uprkos tome što su klubovi dogovorili transfer uz otkupno obeštećenje 3.3 miliona evra, uz osiguranih 50 odsto od naredne prodaje Liverpulu, Marković nije uspeo da se dogovori sa briselskim klubom oko visine plate.

Inače, srpski internacionalac je ušao u poslednju godinu ugovora sa Liverpulom i na sedmičnom nivou trebalo bi da zarađuje oko 40.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << evra, što Anderleht nije mogao da mu obezbedi.

Prethodno je interesovanje za Srbina pokazao i grčki PAOK, ali dogovor nije postignut.

Inače, Marković je postigao tri gola u 34 utakmice za Liverpul u sezoni 2014/15, ali od te godine nije odigrao niti jedan meč za Redse. U međuvremenu je bio na pozajmicamau Fenerbahčeu, Sportingu, Halu i Anderlehtu.

Srpski fudbaler je na Enfild stigao u leto 2014. godine za 25 miliona evra.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.