Marko Simonović napustio Olimpiju i pojačao Megu

Izvor: B92, 19.Jul.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Simonović napustio Olimpiju i pojačao Megu

Marko Simonović, crnogorski košarkaš, novi je član Mega Bemaksa.

Simonović u Megu prelazi nakon što je prošle godine nastupao za ljubljansku Olimpiju, sada Cedevita Olimpiju.

Crnogorski centar je seniorsku karijeru započeo u Italiji, gde je dve sezone proveo u PMS Monkalijeri, da bi potom odigrao sezonu u drugoj italijanskoj ligi za Sijenu.

Prošle sezone je, uz kratku pozajmicu u Rozetu u Italiji, igrao za Petrol Olimpiju za koju je u ABA ligi za 8,9 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minuta u proseku beležio 4,2 poena i 3,1 skok.

Simonović je igrao za sve mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore, pozivan je i za A tim, a trenutno se sa reprezentacijom takmiči sa Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina u Izraelu.

Crnogorskog centra ne treba pomešati sa reprezentativcem Srbije Markom Simonovićem, bivšim asom Crvene zvezde, koji je odnedavno novi član Cedevita Olimpije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.