Marko Simonović napustio Cedevitu Olimpiju, sledeća stanica - Mega!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Simonović napustio Cedevitu Olimpiju, sledeća stanica - Mega!

Srpska ekipa dobila pojačanje.

Cedevita Olimpija je najavila velike ambicije u novoj sezoni, pa je u tu svrhu stigao i nekadašnji reprezentativac Srbije Marko Simonović.

Danas je stigla vest da je ekipu koja se preselila u Ljubljanu napustio košarkaš - Marko Simonović! O čemu se radi?

U pitanju je mladi reprezentativac Crne Gore koji ima 18 godina i igra na poziciji centra.

On će u naredne dve sezone igrati za Megu Bemaks što je potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i poznati menadžer Miško Ražnatović.

Thankfully to great collaboration with Sports Leader Agency, young Montenegrin center, Marko Simonovic, born 1999, will play for Mega Bemax, next 2 seasons!

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) 19. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Simonović napustio Olimpiju i pojačao Megu

Izvor: B92, 19.Jul.2019

Marko Simonović, crnogorski košarkaš, novi je član Mega Bemaksa...Simonović u Megu prelazi nakon što je prošle godine nastupao za ljubljansku Olimpiju, sada Cedevita Olimpiju...Crnogorski centar je seniorsku karijeru započeo u Italiji, gde je dve sezone proveo u PMS Monkalijeri, da bi potom odigrao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.