Markes ispred Rosija do pola na Silverstonu

Izvor: N1 televizija, 26.Avg.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markes ispred Rosija do pola na "Silverstonu"

Vozač Repsol Honde Mark Markes osvojio je pol poziciju pred Veliku nagradu Britanije, 12. trku ovogodišnjeg Moto GP šampionata.

Mladi Španac je na legendarnom „Silverstonu“ nastavio dominaciju u kvalifikacijama, pošto će četvrti put zaredom, a sedmi put ove sezone, startovati sa pol pozicije.

Markesu će se u prvom redu na startu trke, u nedelju u 16.30, uz direktan prenos na Sport klubu 2, pridružiti Valentino Rosi na Jamahi i miljenik domaćih navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Kal Kračlou.

U borbi za pol poziciju, Markes je za 84 hiljaditinke nadmašio ‚Doktora‘, koji je 81 hiljaditi deo sekunde bio ispred Kračloa.

Na početku drugog startnog reda naći će se Maverik Vinjales na drugoj Jamahi, ispred dvojca Dukatija Horhea Lorenca i Andree Dovicioza. Drugi vozač Repsol Honde Dani Pedrosa bio je sedmi, pošto je mesto u drugom delu kvalifikacija obezbedio naknadno. Prvu desetoricu kompletirali su Žoan Zarko, Aleš Espargaro i Jonas Folger, a sledili su ih Pol Espargaro i Skot Reding.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.