Marka: Mbape u Realu za 180 miliona evra!

Izvor: B92, 25.Jul.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marka: Mbape u Realu za 180 miliona evra!

Real Madrid i Monako postigli su načelan dogovor za transfer Kilijana Mbapea vredan čak 180 miliona evra, prenosi "Marka".

Real će "Kneževima" platiti 150 ili 160 miliona evra, a ostatak zavisi od Mbapeovih nastupa u dresu "kraljevskog" kluba.

Ukoliko Barselona ne proda Nejmara Pari Sen Žermenu za 225 miliona evra, ovo će biti novi rekordan transfer, daleko veći od prošlogodišnjeg prelaska Pola Pogbe iz Juventusa u Mančester Junajted za 105 miliona. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Navodi se da će 18-godišnji francuski napadač (18) potpisati šestogodišnji ugovor vredan 135.000 evra nedeljno.

Mbape je eksplodirao prošle sezone postigavši 27 golova uz 17 asistencija na 59 utakmica za Monako. Od toga je dao šest golova u Ligi šampiona.

Već mesecima traju spekulacije o prelasku Mbapea iz Monaka u Real, a mladog Francuza je na transfer navodno nagovorio trener Madriđana Zinedin Zidan, koji je idol iz detinjstva mladog napadača.

Real je ovog leta prodao Alvara Moratu, Hamesa Rodrigesa (pozajmica), Danila, Marijana Dijasa, Dijega Lljorentea i Gurguija za 122 miliona evra, a suma će sigurno da naraste za dve godine kada Bajern otkupi Kolumbijca za oko 35 miliona.

U međuvremenu su došli samo Teo Ernandes za 30 i Dani Sebaljos za 17 miliona evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigao brz odgovor iz Monaka, šta može da spreči rekordni transfer?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2017

Postoji li realan problem?..Fudbalski klub Monako demantovao je navode madridske Marke o transferu Kilijana Mbapea u redove Reala...Madridski list je danas ekskluzivno preneo da su se Real i Monako dogovorili i da će Mbapeov transfer biti novi rekord...Ipak, Skaj sport je pozvao svoje izvore u klubu,...

Nastavak na Sportske.net...

Real mora brže, Mbapeu cena skače iz sata u sat! Rasplet čekaju Siti, PSŽ i Bejl

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2017, 09:52

Madriđani trenutno ne nude Francuzu ni minutažu, ni veću platu od konkurenata..Juče je Marka prodrmala Evropu ekskluzivom da Real Madrid dovodi Kilijana Mbapea u transferu teškom i do 180.000.000 evra. Priča o supertalentovanom Francuzu i danas uzbunjuje fudbalsku javnost širom Evrope...Iz Francuske...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.