Monako demantovao: Nismo prodali Mbapea

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako demantovao: Nismo prodali Mbapea

Francuski šampion Monako demantovao je da je jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta Kilijan Mbape prodat Real Madridu za 180 miliona evra i postao najskuplji u istoriji, preneo je Skaj sport.

Samo nekoliko sati ranije, španska Marka objavila je da je transfer dogovoren i da će Real odmah isplatiti 160 miliona i još 20 miliona kroz bonuse, čime će uveliko nadmašiti dosadašnji rekord prilikom prelaska Pola Pogbe iz Juventusa u Mančester Junajted (105 miliona). >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Mladi francuski napadač (18) prema tom izvoru potpisaće šestogodišnji ugovor prema kojem će nedeljno zarađivati 135.000 evra.

Kako se navodi, trener Reala Zinedin Zidan lično je kontaktirao Mbapea, kome je legendarni Francuz bio idol kao dečaku i uverio ga da je Madrid za njega najbolje mesto za napredak.

Prethodno Monako nije želeo da pusti Mbapea u rivalski Pari Sen Žermen, igrač nije hteo u Mančester Siti, što je Real iskoristio i doveo strelca 26 golova u prošloj sezoni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marka: Mbape u Realu za 180 miliona evra!

Izvor: B92, 25.Jul.2017

Real Madrid i Monako postigli su načelan dogovor za transfer Kilijana Mbapea vredan čak 180 miliona evra, prenosi "Marka"...Real će "Kneževima" platiti 150 ili 160 miliona evra, a ostatak zavisi od Mbapeovih nastupa u dresu "kraljevskog" kluba...Ukoliko Barselona ne proda Nejmara Pari Sen Žermenu...

Nastavak na B92...

Inter ga "merkao", odvela ga Malaga

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2017

Španski 'As' piše da su Andalužani "ukrali ispred nosa" igrača 'Neroazurima'...Posle odlaska Pabla Fornalsa u Viljareal, Malaga je munjevito reagovala i pronašla mu zamenu u Argentini...Emanuele Ćećini, 20-godišnji vezista Banfilda, koji je bio na radaru Intera, dogovorio je četvorogodišnju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.