Mario Baloteli ne želi da napusti MIlan

Izvor: TV Arena Sport, 18.Apr.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mario Baloteli ne želi da napusti MIlan

Italijanski centarfor, Mario Baloteli, izjavio je da mu se ne vraća u Liverpul po završetku sezone, kada istekne pozajmica, a dao je i razuman argument zašto je tako.

"Fizički se odlično osećam i opušten sam ovde. Pored toga, Milan ima para", našalio se Baloteli.

Centarfor od kojeg se očekivala mnogo uspešnija karijera nego što je do sada, prešao je upravo iz Milana u Liverpul avgusta 2014. godine za 20 miliona evra, da bi se zatim vratio u Italiju >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << godinu dana kasnije kao pozajmljen igrač.

Ako klub sa San Sira bude želeo da otkupi njegov ugovor, moraće da plati Englezima oko sedam miliona evra. Baloteli se nada da će tako i biti.

"Svakako da želim da ostanem u Milanu. U Liverpulu nisam bio srećan i ne vraća mi se tamo", jasan je 25-godišnji napadač.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE DA GA ŽELE: Baloteli neće nazad u Liverpul

Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2016

U nekoliko navrata su u Liverpulu isticali da bi najradije prodali Marija Balotelija, ali iz Milana su stizali signali da neće iskoristiti tu mogućnost kada istekne jednogodišnja pozajmica.. . . Međutim, ćudljivi napadač se i dalje nada da bi “rosoneri” mogli da promene mišljenje.. ‘SRPSKI...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.