Gotovo! Gvardiola dobio mozak na sredini!

Izvor: Sportske.net, 19.Apr.2016, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo! Gvardiola dobio "mozak" na sredini!

Siti završio veliki posao za leto.

Nije iznenađenje, Ilkaj Gundogan će igrati za Mančester Siti. Pep Gvardiola je insistirao na nemačkom reprezentativcu, želeo ga je u Bajernu prošlog leta, sada će Gundogan preuzeti dirigentsku palicu na sredini terena naredne sezone u Sitiju.

Engleski mediji pišu da je transfer čak manji od očekivanog, oko 28 miliona evra, a Gundogan će potpisati ugovor na četiri godine.

Mogao je da bira, Juventus, Arsenal, Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i navodno Barselona su bili spremni da plate obeštećenje, ali se odlučio za Siti, pretpostavlja se da je njihova ponuda bila najbolja.

Transfer je prema informacija sa ostrva Ćiki Begristajn dogovorio sa ujakom fudbalera koji mu je i menadžer, videli su se u Amsterdamu i postigli sporazim, Siti je odranije imao dogovor sa Dortmundom.

Gundogan je nemački reprezentativac, posle pet godina će napustiti "Milionere" u koje je stigao iz Nirnberga, propustio je Mondijal zbog povrede. Upravo se oporavio od nove povrede, njegovu karijeru su obeležili česti izostanci, ali to nije smetalo Sitiju da insistira na ovom igraču sredine terena.

Gvardiola nije želeo da komentariše navode da će trenirati Gundogana naredne sezone.



"Ja sam trener Bajerna"
, nije želeo Pep da govori o svom prvom pojačanju u Sitiju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mančester Siti završio Gvardioli prvi transfer za narednu sezonu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2016

Nije iznenađenje, Ilkaj Gundogan će igrati za Mančester Siti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.