Mari napada kralja šljake

Izvor: RTS, 06.Jun.2014, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari napada "kralja šljake"

Nadal - Mari 5:2 (prvi set). Endi Mari i Rafael Nadal igraju drugi polufinalni meč na Rolan Garosu. Nadal nikada nije izgubio od Marija na šljaci, pa Škotlanđanin ima motiv više da napravi najbolji rezultat u Parizu u karijeri. Direktan prenos je na Drugom programu RTS-a.

16.34 - Bolji početak meča za Nadala, koji prvai brejk i vodi u prvom setu sa 4:1. 

16.14 - Počeo drugi polufinalni meč na Rolan Garosu. 

Novak Đoković je u finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rolan Garosa, a ko će mu u nedelju biti rival saznaćemo posle drugog polufinala, u kojem se sastaju Rafael Nadal i Endi Mari.

"Kralj šljake" je ponovo u samoj završnici omiljenog gren-slema, gde je trijumfovao čak osam puta. Nadal je u Parizu zabeležio jedan jedini poraz u karijeri, 2009. godine od Robina Sederlinga.

Endi Mari ima jedno polufinale u Parizu, 2011. godine, ali čini se da posle dugog odsustva zbog povrede, Škotlanđanin igra odličan tenis.

U međusobnim mečevima, Nadal vodi protiv Marija sa 14:5. Dominacija španskog tenisera naročito je vidljiva u mečevima odigranim na šljaci, gde Nadal vodi sa 5:0.

Meč se igra na terenu "Filip Šatrije", a Internet portal Radio-televizije Srbije pratiće kretanje rezultata iz Pariza, a direktan prenos možete pratiti na našem Drugom programu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nadal zadao prvi udarac

Izvor: RTS, 06.Jun.2014

Nadal - Mari 1:0 (6:3, 3:2). Endi Mari i Rafael Nadal igraju drugi polufinalni meč na Rolan Garosu. Nadal nikada nije izgubio od Marija na šljaci, pa Škotlanđanin ima motiv više da napravi najbolji rezultat u Parizu u karijeri. Direktan prenos je na Drugom programu RTS-a...17.09 - Zanimljiv meč...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.