Mari dobio metlu – eliminisan sa US Opena

Izvor: B92, 04.Sep.2020, 05:49

Mari "dobio metlu" – eliminisan sa US Opena

Feliks Ože-Alijasim sa 3-0 u setovima pobedio je Endija Marija i eliminisao ga sa US Opena.

Meč je ukupno trajao 2 sata i 11 minuta, a Ože-Alijasim je slavio sa 6:2, 6:3, 6:4 i bez većih problema ostvario plasman u treće kolo turnira.

Verovali ili ne, kanadski teniser je imao čak 24 asa, dok je Endi Mari imao samo dva. Ože-Alijasim je ukupno imao 97 poena, a Mari 68 i prosto je počišćen sa terena u Njujorku.

Britanac je pre dva dana igrao pet setova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Nišioke i nije uspeo da se oporavi za meč sa Feliksom koji je odmah napravio brejk u prvom setu, a kasnije samo lomio Marija do ubedljive pobede.

Feliks Ože-Alijasim će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz duela Mute – Evans, a njihov susret je prekinut zbog kiše pri rezultatu 1-1 u setovima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.