Maradona: Zašto ja da platim, a oni ne?

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Feb.2013, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona: Zašto ja da platim, a oni ne?

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Argentinac Dijego Maradona, izjavio je da bi odgovorni za njegova poreska dugovanja Italiji trebalo da budu bivši čelnici Napolija, za koji je igrao od 1984. do 1991. godine.
(FOTO: Rojters)
– Zašto ja moram da platim, a oni ne? – zapitao se Maradona na konferenciji za štampu koja je održana u Napulju, dan po njegovom dolasku u Italiju.
Maradona je naglasio da se ne oseća krivim, „jer nije znao ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << o uslovima ugovora” za italijanski klub, sa kojim je osvojio dve jedine titule Napolija u Seriji A – 1987. i 1990.
– Žrtva sam jer sam mnogo zaradio, a niko mi nije objasnio šta se sve krije u određenim stavkama ugovora koji sam potpisao – rekao je Maradona.
On je istakao da „nije nikoga ubio” i da zbog toga oseća da može slobodno da se pojavi u javnosti.
– Nisam nikoga ubio. Došao sam da tražim pravdu – rekao je Maradona, koji na ime poreza duguje italijanskim vlastima oko 40 miliona evra.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Maradona: Kakav porez, Napoliju sam dao život

Izvor: Mondo, 26.Feb.2013

Stotine navijača na aerodromu u Napulju i gradskim ulicama dočekalo je legendardnog Dijega Armanda Maradonu, koji kaže da nije kriv za utaju poreza. Argentinac možda na tribinama San Paola protiv Juventusa...Jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala vratio se posle mnogo godina u Napulj i izazvao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.