Maradona: Srce mi govori, treniraću Njuels Old Bojs

Izvor: RTS, 30.Okt.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona: Srce mi govori, treniraću Njuels Old Bojs

Legendarni Argentinac Dijego Armando Maradona otkrio je da bi voleo da jednog dana bude trener fudbalera Njuels Old Bojsa, na čijem stadionu je fantastično dočekan u meču sa njegovom Himnasijom La Platom.
Na stadionu "Marselo Bjelsa" u Rosariju, Maradona je u danu kada slavi 59. rođendan ovacijama pozdravljen od 42.000 navijača Njuelsa, koji su na tribinama isticali transparente sa njegovim likom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a uz klupu mu je bila postavljena specijalna fotelja sa natpisom "Bog", da iz nje vodi utakmicu.

"Slomljeno mi je srce, znam da ću se vratiti ovde. Srce mi tako govori... Želim da treniram Njuels", rekao je Maradona argentinskim novinarima posle utakmice u Rosariju.
Maradona je kratko, tokom igračke karijere, nosio dres Njuelsa u sezoni 1993/1994, ali je odigrao samo pet utakmica.
Himnasiju je preuzeo prošlog meseca i do sada zabeležio dve pobede i četiri poraza.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.