Spektakularni doček za Maradonu u Rosariju

Izvor: RTS, 30.Okt.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakularni doček za Maradonu u Rosariju

Slavnom Argentincu Dijegu Armandu Maradoni za 59. rođendan priređen je veličanstven doček od navijača Njuels Old Bojsa u meču protiv njegove Himnasije La Plate.
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji dobio je fotelju tik pored klupe da iz nje kao trener vodi Himnasiju. Ovacijama 42.000 navijača na prepunom stadionu "Marselo Bijelsa" u Rosariju prethodio je doček ispred hotela u kome je bila smeštena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << njegova ekipa.

Na tribinama istaknuto je visse transparenata sa Maradoninim likom i obeležjima Njuels Old Bojsa, za koji je svojevremeno igrao Maradona, dok je na fotelji uz njegov lik bio natpis "Bog".
Od kapitena Njuelsa Maksija Rodrigesa, bivšeg fudbalera Liverpula i Atletiko Madrida, dobio je kapitensku traku, sa istim natpisom.

Maradonina Himnasija pobedila je Njuels Old Bojs sa ubedljivih 4:0. Himnasija je, inače, jako loše počela sezonu. Pre ovog duela, imala je četiri boda iz deset utakmica.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MARADONA SADA ŽELI DA BUDE ŠEF KLUBU KOJI MU JE DONEO KRALJEVSKU STOLICU: Srce mi govori da ću da se vratim, želim da treniram Njuels Odl Bojse (FOTO)

Izvor: Kurir, 30.Okt.2019

Legendarni Argentinac Dijego Armando Maradona otkrio je da bi voleo da jednog dana bude trener fudbalera Njuels Old Bojsa, na čijem stadionu je fantastično dočekan u meču sa njegovom Himnazijom La Platom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.