Manćini tvrdi da Italija nema problem sa napadačima

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini tvrdi da Italija nema problem sa napadačima

Trener italijanske reprezentacije veruje u ovaj tim.

Italija ne liči na sebe, nisu bili na ovogodišnjem Mundijalu u Rusiji, a problemi ne prestaju ni u Ligi Nacija. Nakon veoma lošeg izdanja u prve dve utakmice, uspeli su da pobede Poljsku u gostima, i to golom u 92. minutu.

Postigli su samo 2 gola u tri odigrane utakmice, ali Manćini ne misli da oni imaju problem u napadu.

"Radimo odlično, polako se vide rezultati našeg rada. Sviđa mi se kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reprezentacija igrala protiv Poljaka. Nemamo problema sa napadačima, ponekad stvari jednostavno ne idu onako kako ste planirali i ne znate zašto je to tako. Moramo da budemo dosledni i da nastavimo sa teškim radom. Nadamo se da će igrači biti zdravi za meč sa Portugalom", rekao je Manćini.

Manćini je u sve tri utakmice kombinovao napad, a na poslednjem meču su na tom delu terena bili Kijeza, Insinje i Bernardeski, dok je Imobile bio na klupi i nije dobio šansu.

Italijani će dočekati Portugal 17. novembra. Italija još uvek ima teoretsku šansu da završi kao prvoplasirani tim u ovoj grupi, ali teško će Portugalci ispustiti ovakvu prednost.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nije moglo bez problema, Inter oslabljen pred gradski derbi!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018

Spaleti će morati da pronađe drugo rešenje...Urugvajac Matijas Vesino vraćen je sa internacionalne dužnosti zbog bola koji je igrač "Neroazura" osetio u mišiću desne noge...Vezista je odmah poslat u Milano kako bi se utvrdilo tačno oštećenje mišiča i što je još bitnije - da li će biti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.