Nije moglo bez problema, Inter oslabljen pred gradski derbi!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije moglo bez problema, Inter oslabljen pred gradski derbi!

Spaleti će morati da pronađe drugo rešenje.

Urugvajac Matijas Vesino vraćen je sa internacionalne dužnosti zbog bola koji je igrač "Neroazura" osetio u mišiću desne noge.

Vezista je odmah poslat u Milano kako bi se utvrdilo tačno oštećenje mišiča i što je još bitnije - da li će biti spreman za utakmicu protv gradskog rivala Milana u nedelju.

Vesino je odlično počeo novu sezonu i može se reći da je njegovim pobedničkim golom u 92. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u utakmici Lige šampiona protiv Totenhema počela prava igra Intera i rezultati koje očekuju njihovi navijači.

Od tada su vezali četiri pobede u Seriji A, a pobedili su i PSV u drugom kolu grupe B najprestižnijeg klupskog takmičenja.

Ovo sigurno nije vest kojoj se nadao Spaleti.

PIŠE: Stefan Matić
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.