Mančini bio u Madridu, zbog koga?

Izvor: B92, 09.Okt.2012, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančini bio u Madridu, zbog koga?

Menadžer Mančester Sitija Roberto Mančini boravio je u nedelju u Španiji gde je na "Visente Kladeronu" gledao duel Atletiko Madrida i Malage (2:1).

Italijanski trener je navodno došao da gleda napadača Sitija koji je na pozajmici u timu iz Andaluzije, Roke Santa Krusa, ali su španski mediji drugačije zaključili.

Odmah su krenuli naslovi kako "građani" žele u januaru da kupe trenutno možda najboljeg napadača na svetu, Radamela Falkaa, koga će Atletiko navodno morati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da proda zbog finansijske krize.

Međutim, na navode "As"-a da se Siti uključio u trku za Kolumbijcem pored Čelsija i Real Madrida, andaluzijski list "El Desmarke" piše de Malaga sugeriša da je prva želja engleskog šampiona sjajni 20-godišnji vezni igrač Isko.

Ovaj igrač je zablistao u prva dva kola Lige šampiona, a ukoliko ga neko želim moraće da ga plati 21 milion evra, koliko iznosi odštetna klauzula iz ugovora.

Ipak, Mančini je istakao da u Madrid nije stigao ni zbog Falkaa, ni zbog Iska, već isključivo zbog Santa Krusa. Paragvajac je inače bio jedini strelac za Malagu u porazu, i to na asistenciju upravo Iska. Vodeći gol za Atletiko postigao je Falkao.

"Ovde sam da bih video Santa Krusa. To su dve ekipe sa sjajnim igračima. Utakmica je bila vrlo zanimljiva", prokomentarisao je kratko Mančini.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manćini bio u Španiji zbog sina, a ne zbog "Tigra"

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2012

Trener Mančester Sitija, Roberto Manćini prisustvovao je susretu između Atletiko Madrida i Malage u nedelju, ali je negirao navode medija da je došao da gleda napadača madridskog tima, Radamela Falkaoa.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.