Isko ne želi da ide iz Malage

Izvor: B92, 09.Okt.2012, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isko ne želi da ide iz Malage

Jedan od najboljih igrača Malage, Isko, izjavio je da nije zainteresovan za prelazak u Premijer ligu, jer se trenutno najbolje oseća u Malagi.

Tim Šervud, jedan od trenera Totenhema, gledao je utakmicu između Anderlehta i Malage, koju je španski tim dobio sa 3:0, dok je Roberto Mančini gledao meč Atletiko Madrida i tima iz Andaluzije, koji je Atletiko dobio sa 2:1.

Isko, koji trenutno ima klauzulu po kojoj bi klub mogao da napusti za sumu od 21 milion evra je dugo bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meta Totenhema tokom leta, ali je Španac ipak odlučio da ostane, uz konstataciju da je očekivao da će postojati interesovanje klubova s obzirom koliko dobrih stvari se desilo za njega i njegov klub.

“Trenutno samo želim da igram za Malagu. Sada je naš tim svuda po štampi, posebno nakon odličnih partija pruženih u Ligi šampiona. Smatram da sam pružao odlične partije za klub i sada više ljudi zna za mene.”

On je pohvalio i način na koji igra tim, s obzirom da je klub tokom leta napustila zvezda tima, Santi Kazorla, koji je prešao u Arsenal.

“U klubu vlada jedinstvo među igračima, kao i velika želja da uspemo. To je uticalo na nas da dobro startujemo u Primeri, ali i Ligi šampiona”, konstatovao je Isko.

Utakmica između Atletiko Madrida i Malage koja je igrana u nedelju, prema mnogima predstavljala je okršaj jedine dve ekipe koje mogu da napadnu Barselonu i Real Madrid i umešaju se u borbu za titulu.

Ipak, nakon poraza od madridske ekipe, trener ekipe iz Andaluzije Manuel Pelegrini rekao je da će ova dva kluba voditi veliku borbu za treće mesto, kao i da je to “plafon” za oba kluba, s obzirom da su Barselona i Real Madrid nedodirljivi na prva dva mesta.

Isko se složio sa konstatacijom trenera, uz obrazloženje da “Barselona i Real nemaju sebi ravne u ligi već duže vreme, i da trenutno ne postoji način da se klubovi suprostave španskim gigantima.”

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.