Mančester siti deklasirao Čelsi

Izvor: Beta, 10.Feb.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester siti deklasirao Čelsi

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su na svom terenu Čelsi sa 6:0 u poslednjoj današnjoj utakmici 26. kola engleske Premijer lige."Gradjani" su pred svojim navijačima tokom cele utakmice bili izvanredni, svih 90 minuta su napadali i na kraju se ubedljivo revanširali Čelsiju za ubedljiv poraz iz prvog dela sezone.Domaćin je do prednosti poveo golom Rahima Sterlinga u četvrtom minutu, da bi Serhio Aguero u 13. sjajnim udarcem sa oko 20 metara povisio na 2:0.Samo šest minuta kasnije argentinski napadač je postigao svoj drugi gol, da bi Ilkaj Gundoan u 25. doveo "gradjane" do 4:0.Pitanje pobednika bilo je rešeno već u tim trenucima, tako da je drugo poluvreme bila čista formalnost.Siti je u 56. minutu preko Aguera iz jedanaesterca došao do 5:0, da bi konačan rezultat postavio Sterling u 80. minutu.Mančester siti je prvi na tabeli sa 65 bodova, koliko ima i drugoplasirani Liverpul, ali uz utakmicu manje, dok je Čelsi šesti sa 50.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Gde je moja lopta? Sudija Din sakrio Aguerov "trofej"

Izvor: B92, 10.Feb.2019

Engleski sudija Majk Din očigledno voli da bude u centru pažnje...Poznate su njegovo brojne kontroverzne odluke, radovanja ili nerviranja zbog postizanja ili nepostizanja gola pojedinih ekipa, ali u derbiju Mančester siti i Čelsija opet je bio u elementu...Društvenim mrežama brzo se proširilo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.