Gde je moja lopta? Sudija Din sakrio Aguerov trofej

Izvor: B92, 10.Feb.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je moja lopta? Sudija Din sakrio Aguerov "trofej"

Engleski sudija Majk Din očigledno voli da bude u centru pažnje.

Poznate su njegovo brojne kontroverzne odluke, radovanja ili nerviranja zbog postizanja ili nepostizanja gola pojedinih ekipa, ali u derbiju Mančester siti i Čelsija opet je bio u elementu.

Društvenim mrežama brzo se proširilo nekoliko detalja sa meča u kojima je Din bio akter.

Naime, kada je dosudio penal za Mančester siti iz kojeg je Serhio Aguero postigao peti gol za "građane", Din >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je to učinio tako teatralno, da suna Tviteru momentalno prokomentarisali kako je to učinio u "disko pozi".

I ne samo to, ono što je apsolutni hit je to što je na kraju meča pokušao da se našali sa igračem utakmice, Serhijem Aguerom, koji je postigao 11. het-trik u Premijer ligi.

Kako to obično biva, igrači po nepisanom pravilu posle utakmice traže za uspomenu loptu kojom se igralo, pa je i Aguero krenuo prema Dinu po svoju "nagradu".

Međutim, Din je sakrio loptu ispod dresa iza leđa, tako da se Aguero u prvi mah zapitao gde je njegova lopta, da bi se sudija nasmejao i izvadio je iz "tajnog skrovišta".

Ljubitelji fudbala prepričavaju i novi Dinov način držanja žutog kartona, između srednjeg i domalog prsta.

Mnogi se šale da je Din rođen sa žutim kartonom koliko se lako maši za džep, a neki su konstatovali da ih deli i na "dobar dan, sudija Din".

Ako je želeo da bude u centru pažnje, uspelo je. Barem se više ne priča o tome kako je "sudija koji voli da se kladi"...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.